Nejnovější recenze ze sekce Dětské bazénky
- prakticky
prakticky na cesty
- dobrá cena, velký prostor
- chybí napojení na filtraci
pro nenáročné uživatele doporučuji
- design
Ještě jsme nevyzkoušeli, ale líbil se nám design a cena, tak uvidíme!
- dobrý produkt za super cenu
ano doporučuji, skvělá cena, krásný velký bazén pro vás i vaše děti.
Je moc pěkně barevný a pro mimi pohodlné má nafukovací dno.
dětský 61x22cm
Kateřina Králová
Přidáno: 11. května 2012
(naposledy upraveno 11. května 2012)
Zakoupeno v CIPINO.cz
- Výběr zboží v pohodlí domova.
Pěkné zboží, milá komunikace, včasné dodání. Vše bez problémů. Všem doporučuji !!!
- výborná cena
doporučuji
- hezké barevné dno
- bazének nedělá pravidelné kolo
koupila jsem ho domů pro syna, aby si v něm hrál s balónky a až bude horko, na zahradě se v něm osvěží
- vyrovnaný poměr kvalita versus cena
Příjemná manipulace s tak malým rozměrem, pro menší dítě je bazén zcela dostačující.
- vzhled a funknost
- zatim nevim
idealni na leto se stinitkem proti slunci
- nádherná
- snadno doplnitelná vodou - voda na sluníčku je rychle teplá
- stabilita
Jako bazén pro roční batole ideální, dobře se doplňuje voda, vody přiměřené množství, že v tom dítě pohodlně sedí a není riziko potopení. Čekala jsem ale větší stabilitu výrobku.
- Barevné provedení, cena.
- Zatím žádné.
Barevné provedení, cena.
- Malý, ale dostatečrně vysoký, lehounký, perfektní manipulace. Slouží nám k omývání nemohoucí matky u postele.
- ----
Bazének je naprosto super pro malé děti i do zahrady, klidně bych ho pořídila vnučce. Opravdu nezabere moc místa a za ty peníze je kvalitní.
- Nádherný, barevný, odjímatelné hračky navíc.
Bazének mochomůrka jsme si vybrali pro to, že je moc hezký, vejde se nám na balkon a náš malej se může cachtat i ve městě.
- dosud jsem ho od 30,12.2011 neobrdžela
tak nevím jak hodnotit
super na dovolenou
- nafukovací dno
- veselé barvy :)
Ideální na cestování nebo na balkon. Za tu cenu vynikající. Vydržel zatím všechna koupání a to v něm byly tři děti. 2x 6 měs. 1x 5 let. No problem.
Pod bazén bych možná doporučil nějakou podlážku, kus látky nebo něco, teda hlavně na pichlavém podkladu. Já to měl na jemným angličanu a v pohodě.
zatím spokojenost
- Skvělý dárek pro vnučku.
- Nenašla jsem sadu na lepení, která měla být součástí.Doufám, že jí nebudeme potřebovat.
Růžový nafukovací skákací hrad byl dárkem pro 2 letou vnučku, která si ho opravdu užívá. Doporučuji.
- kvalita
- velikost bazenu
S bazenem jsme spokojeni,zatím jsme pri užívání neprisli na žádný problem.